dijous, 12 de desembre del 2013

Resum 2013 i ara a per la cursa dels Nassos

                                                            Mitja Marató de Calella
                                                 Cursa de fons de la Cerdanya (Puigcerda)
                                                         Barcelona run night desigual
Cursa Marxa de Sant Pau (Sant Pol de Mar)
                                                                  11 setembre 2013

                                                            entrenament de bike road

                                                            Cursa del carrer Nou Girona
Tot i que aquest any 2013, sols he fet 5 curses, Marxa de Sant Pau, Mitja Marató de Calella, Barcelona Desigual Night, Cursa de la Cerdanya i la Cursa del Carrer Nou de Girona, novament estic inscrit un any més a la cursa dels nassos de Barcelona, que com cada any serà el dia 31.12.2013 a les 17:30 hores.
Els entrenaments tot i que no surten com haurien de sortir per anar afinant la forma, puc disfrutar i gaudir del poder córrer sense molesties.
Durant aquest darrers mesos he estat entrenant un mínim de 5 dies a la setmana, introduint rodatges d´uns 15 quilòmetres i sessions de Farlek.
Ara des de fa aproximadament 4 setmanes m´obligo a fer un dia a la setmana series de 1000 metres, començant per 5 series a un ritme no mes ràpid de 3.20. abans les feia més rapid però tenia la sensació que no aprofitava bé l´entrenament. Per millora es imprensindible fer series, però al ritme idoni  per poder asimilar les carregas.
M´agradaria aquest any poder baixar de 35 en la cursa dels nassos, una marca molt asequible anteriorment, però que ara veig molt dificil.