dijous, 2 de gener del 2014

correr l´ultim dia de l´any. Sant Silvestre Barcelona 2013


Barcelona 31.12.2013  17:30 hores. Cursa dels nassos 2013.

Tot i que el principal objectiu en aquesta cursa era baixar de 35 minuts, i tal i com anaven sortin els entrenaments en aquestes ultimes setmanes, tot indicava que podria correr sobre els 34 minuts pelats.
Finalment vaig parar el  cronometre a 35.26, al principi amb una mica de regust, però analitzant després, em quedo que he pogut correr 10 quilòmetres a 3.32 el 1000, sense gaires problemes, tot i que crec, que durant aquesta cursa, no hagues pogut correr més rapid..

Tot i que cada dia costa més sortir entrenar, les nits ja fan molta mandra per sortir a correr i molt d´hora pel mati, també, els ritmes no surten, et falta aquella xispa d´elegria en la trepitjada, Les sèries es converteixen en una agonia constant i continua, i per que no dir també que amb el ritme de vida de bojos no tens temps de gaires recuperacions. Però segueixo tenin la mateixa il.lusió que aquell jovenet, que un dia, mentres esperava entrar a l´escola, va veure passar un atleta (Jordi Llopart)  fen marxa per la carretera de Sant Cebrià, llavors això es va convertir amb un somni, el somni de ser algun dia campió olimpic de Marató, Born to run amics, Bon any nou
Salut i quilometres