diumenge, 19 de gener del 2014

Escoltan el cos¡¡¡¡¡






Unes de les curses prioritàries que tenia present durant aquest any 2014, era la clàssica cursa marxa de Sant Pau, una cursa que aquest any arriba a la seva  30 edició.
Aquesta cursa, l´organitza el grup l´hotel de Sant Pol de mar,, i , te la màgica, primer de que és fa en el   meu poble, (Sant Pol de Mar) i després que cada any, és un recorregut diferent.
Feia setmanes que entrenava per poder competir amb condiccions, però he anat sentit durant aquest mesos i especialment darreres setmanes, que el meu cos m´estava donant un missatge, aquest missatge és que tenia que frenar, no podia seguir amb aquest ritme.
Sortia a córrer sense gaires ganes i el que és pitjor, patint massa.
Aquesta setmana sols he fet dos entrenaments,dos dies de cursa, un dia per muntanya amb 18 quilòmetres i l´endemà  12 mes. (dimecres i dijous).
No obstant, sense estar amb condicions per competir, segurament hi participaré, intentaré no patir massa. Hem de començar a intentar córrer per fer salut i poca cosa més, (deixant de costat les marquitis) crec que ja no te gaire sentit patir amb farleks, series, canvis de ritme, patint com un boig, per a la fi, per res en concret.
Mentrestant, aquest diumenge he fet el 3 tombs de Sant Pol de Mar, amb el meu cavall, Pepito.
Es una festa que es realitza  el dia de Sant Antoni i aquest any hi tenia moltes ganes de participar-hi.