dimecres, 11 d’abril del 2012

Després de la renuncia a la participació a la Marahon de sables 2012 (un cop ja estava inscrit i per motius personals), vaig començar poc a poc a deixar els estiraments i exercicis per reforçar la pulgalbia i així incrementar els rodatges ràpids (ritmes alts) i introduïnt series i canvis de ritme en els meus entrenaments.
Tot això per no perdre qualitat, xispa , lleugeresa i comoditat al canvi de ritmes.La veritat que tornava poc a poc a començar a trobar-me còmode amb quilometratge inferior als 15 quilometres i podia córrer per sota de 3´15 el quilòmetre (amb patiment però amb bones sensacions).
La qüestió que he forçat la maquinaria potser més del necessari i he tingut una nova recaiguda de la esteopatia de pubis (pulbalgia) (costat esquerra),
Per aquest motiu, ja fa algunes setmanes que estic fent una mica d´exercicis al gimnàs amb pesas incloses i també fent natació, sense deixar del tot el córrer.
També agafant una miqueta la bicicleta de carretera.
Diumenge vaig fer un entrenament de 67 minuts carrera continua acabant fort (3`20) però acabant bastant coix i amb forts dolors en el costat esquerra del pubis.
Ahir dimarts, vaig aconseguir fer 1800 metres de natació. Anirem sumant¡¡¡¡

2 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Una llàstima el Sables , però el primer ets tu.
Potser tindries que estar una bona temporada a ritmes mes tranquils i si no surten mals ja aniràs augmentant els ritmes .
Ànims i a seguir fent esport.

Sebas Guim ha dit...

Acabant a 3'20??? Uuuuuuuuuauuuu, quina bala!!! Això sí que és un retorn. Que no siguin res les molèsties...