dilluns, 5 de desembre del 2022

Presentació llibre : Singladura de l´Atletisme a l´Alt Maresme 1915-2020

- Més de 6 anys de reserca, viatges i molta feina, el nostre amic i atlèta Josep Cortés Maresma ha pogut editar un marevellòs llibre titulat, Singladura de l´Atletisme a l´Alt Maresme 1915-2020. Aquest diumenge dia 4 de Desembre del 2022, a les 12:30 hores en la sala d´actes de l´escola de Teixits de Canet de Mar, ha estat la presentació d´aquest fabulós llibre. Juntament amb aquest acte, també s´ha realitzat un petit homenatge, al que va ser el primer medallista olímpic Espanyol en Atletisme, els jocs olimpics de Moscou 1980 i també fou el primer medallista en un campionat d´Europa de marxa a Praga 1978, estem parlant de Jordi Llopart i Ribas, i que fou amic personal d´en Josep Cortés. A l´acte també hi han assistit familiars d´en Jordi, atletas de la comarcas i alguns regidors i autoritats del món de l´atletisme Català.
Abans de la presentació del llibre, s´ha explicat breument la trejectòria d´En Jordi Llopart, de la seva vinculació amb la localitat de Canet de Mar i de la seva trajectoria professional. El llibre és una reserca molt ben elavorada de la història del Atletisme de les poblacions de l´Alt Maresme, una trajectoria que inicia els anys 1915 fins el 2020. També hi hagut una petita exposició de fotografies, roba i trofeus d´en Jordi.
En el llibre també hi surto jo,(juntament amb altres altletas de la comarca) en la meva etapa con atleta del Calella com algunes marcas personals (hi falten algunes). l´Acta ha finalitzat amb forts aplaudiments i segurament es tornarà a reeditar una altra trobada a la localitat de Calella i Malgrat de Mar. Molt bona feina , Josep¡¡¡¡¡